My favorite pink wall

Ihan ekana K I I T O S ihan jokaiselle joka on käynyt kurkkaamassa miltä täällä näyttää sekä niistä ihanista kommenteista mitä oon saanut sekä Instaan että ekaan postaukseen. Miten upeeta kuulla että tykkäätte! Ja musta on ihana olla taas “täällä” – edellisen blogin lopettamisesta kun ehti vierähtää lähemmäs seitsemän vuotta. Vielä pieniä fiksaamisia tehtävänä,  jotta pohja ois just eikä melkein. Kunnianhimosena heti WordPressiin, jota en oo koskaan aiemmin edes avannut. Nooo, kokeilujen kautta voittoon. Onko muuten parempi, että teksti on ennen kuvia vai kuvien jälkeen? Vai kenties jossain siellä välissä? Ja muutenkin, jos parannusehdotuksia / vinkkejä, niin laita ihmeessä kommenttiboksiin.

Mutta, tässä on yks mun ehdottomista lemppari comboista: muhkuneule ja cropatut farkut. Maailman helpoin yhdistelmä heittää päälle, kun kiireessä ei ehdi sen enempää ajatella. Ruututakin bongasin pari viikkoa takaperin Mangolta, josta kuitenkin harmiksi lähettivät kokoa liian ison mitä olin alunperin tilannut – toisaalta, mahtuu paremmin neuletta alle. Enkä malttanut enää palautella ja toivoa, että löytyisi vielä varastolta muita kokoja. Ruutukuosi tuntuu taas pitkän ajan jälkeen super freesiltä omassa vaatekaapissa, klassikko joka sopii kaikkeen mutta tuo silti pienen extran asuun. En taida olla ainut kuosiin hurahtanut, vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Mikä siinä muuten onkin, että kun meet hyvään spottiin kuvaan eikä ympärillä ole juuri muita, niin hetken päästä paikka kuhisee jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja sikinsokin juoksevia pikkulapsia. Ja tavan mukaan joku ohikulkija kommentoi kuvaustouhuja ääneen. Oon myös saanut pari kertaa melkein tuosta ovesta takaraivoon, kun asukkaita on tullut rapusta ulos. Hupps.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with s2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a6 preset

Takki Mango, Muhkuneule Acne Studios, Farkut H&M, Kengät Vagabond ja laukku Chloé

Ihana syksy. Tästä tulee hyvä.

4 thoughts on “My favorite pink wall

 1. Niinpä, tästä syksystä ei voi tulla kuin hyvä! Ihana, kun on nyt jotai uutta luettavaa ja kateltavaa. Samat blogit on pyöriny lukulistalla jo useita vuosia, joten kiva saada jotain uutta listalle. 🙂
  Mun mielestä on kiva, että tekstiä ja kuvia on vähän sekasin. Yleensä aina asusta jauhetaan pitkät pätkät aluksi ja sitten kun kuvat tulevat unohdan jo mitä asusta on sanottu ja joudun palaamaan tekstiin.

  Like

  1. Oi miten ihana kuulla! 🙂 Ja kiitos mielipiteestä – oon kanssa vähän myös sitä mieltä, että teksti kuvien seassa hieman selkeyttää ja helpottaa postauksen lukemista. Hyvä siis kuulla, että siitä tykkää myös muut 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s