Tällä viikolla…

sundayshuivi & neule Acne Studios / takki Mango / laukku Celine / hattu H&M

–  Tein alkuviikosta peitto- ja tyynypesän sohvalle syysflunssan vuoksi. Parin päivän pakkolepo meinasi tehdä hulluksi, mutta lenssu tuli selätettyä. Ei enää tänä vuonna, kiitos.

–  Treffattiin ihanan Jennin kanssa ja ehdittiin puida monet asiat kahvikupposten äärellä.

– Pyörähdettiin äidin kanssa Marimekon kantisillassa ihastelemassa talvimalliston uutuuksia ja vietetiin kiva ilta rennossa fiiliksessä. Ostin punavalkoisen raitapaidan, joka oli pakko saada päälle heti seuraavana päivänä – ihana! Uusimmasta kuvastosta jäi mieleen kummittelemaan upeat harmaat tolppakorkoiset nilkkurit.

– Vietettiin ensin työporukalla koulutuspäivä ja siihen päälle pikkujoulut. Just sopivan rento meininki: tilattiin pizzat Pizzeria Lucasta (nam!), sauna oli lämpimänä ja pieniä visailuja järkättynä. Pelasin myös ekaa kertaa vuosiin Huojuva torni -peliä, ihan super hauska!

– Istuttiin iltaa vähän extempore ihanien tyyppien kanssa ja ilta venähti kuulumisia vaihtaessa ja nauraessa. Ihan parasta nollausta, eikä tuntunut yhtään pahalta vaikka ilta vähän venähti juttujen viedessä ja yöunet jäi lyhyiksi. Pitäisi vaan lähteä kotoa enemmän vaikka ulkona on pimeää ja just on tullut töistä – jaksaa henkisesti paremmin ja nauruterapia on aina hyvästä.

– Ja niin! Päivitin sattumalta perjantai-iltana nettikauppoja uuden luurin toiveissa ja kas! Lähimmässä DNA-myymälässä varastosaldo näytti yhtä kappaletta ja vähän henkeä pidätellen ryntäsin lauantaiaamuna myymälään ja sönkötin asiani myyjälle jokseenkin hätäisesti. Hän kuitenkin jollain ihmeen tavalla ymmärsi mitä ajoin takaa ja kävi nappaamassa vikan kappaleen varastosta. Ai hitsi miten makee tää iPhone 8+ on! Nyt hankin uuden suojakuoren ja laitan nuo vanhat kiertoon. Eli jos uusi puhelin on haussa niin ainakin Tampereen seudulla muutamassa myymälässä näytti tuota kultaista olevan!

 

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikko!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s