Just a quick hi!

Long time no see! En halua valitella kiirettä tai sitä, että avasin blogin just äsken ensimmäistä kertaa yli viikkoon. Elämä tapahtuu ja välillä täytyy osata priorisoida: että käyttää ne ainoat vapaat hetket mieluiten kasvotusten ystävien kesken, kuin netissä roikkumalla. Tai kun ei muka ehdi tekemään ruokaa, niin on ihan ok tilata sitä Woltista. Tai vaikka avaisi tietokoneen, niin ei ole pakottavaa velvollisuutta yrittää kirjoittaa – että voi vaan katsella kissavideoita ja nauraa vedet silmissä.

Allaolevasta kuvasta on muuten pakko sanoa yks juttu. Taituroin meinaan kameran jälleen kerran enemmän ja vähemmän horjuvan viritelmän päälle – tällä kertaa apuna olivat jakkara sekä tyhjä pahvilaatikko. Ei auttanut kuin toivoa, ettei kamera yhtäkkiä tipahda! Joten, joulupukin listalle voisin rustata toiveeksi kamerajalustan – vihdoista viimein.

Ah, yksi juttu vielä! Oon laittanut ylös ajatuksia / ideoita, joista kirjoitella tänne,  mutta haluan myös kysyä just sulta, että mistä tahtoisit lukea? Laittakaa kommenttiboksi laulamaan ja kertokaa, millasia juttuja te haluaisitte mun päivittelevän! Haluaisin kehitellä myös erilaisia postaussarjoja, joten vinkit aiheista myös tervetulleita!

homeneule Acne Studios / farkut Samsoe Samsoe / kello Michael Kors

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s