Lempparit Lumenen joulukalenterista

Joulukalenteri saatu Lumenelta

Takana ihan mielettömän upea ja ihana joulu perheen kanssa! Ah, miten rentouttavat päivät pelkkää loikoilua, syömistä, ulkoilua ja saunomista. Teki niin hyvää vaan olla.

Joulukalenterit on myös avattu ja mitä ihania juttuja Lumenen kalenterista paljastuikaan. Naurattaa myöntää, mutta selvisi vasta aaton jälkeen pahvia roskiin laittaessa että takakannessa oli lueteltuna kaikki tuotteet, joita kalenteri piti sisällään. No, eipä tullut kurkittua vaan jokainen luukku sisälsi yllätyksen. Kosmetiikkakalentereissa on aina vähän riskinä se, että luukuista paljastuu itselle / omalle iholle sopimattomia tuotteita tai sävyjä. En haluan yhtään ylimääräistä purkkia tai purnukkaa pyörimään pöytälaatikkooni, joten varmin valinta joulukalenteriksi oli vain ja ainoastaan tämä Lumene – ihan jo siksi, että tiedän suurimman osan tuotteista sopivan itselleni aiempien kokemusten perusteella ja mahdollisille väärille sävyille löytyy varmasti ottaja lähipiiristäni. Ajattelinkin siis esitellä nyt oman TOP6-joukkoni joulukalenterin sisällöstä, vaikkei ollutkaan mitenkään helppoa valita näitä!

OVERNIGHT BRIGHT -yövoide. Näitä matkakokoisia purkkeja oli kalenterissa useampikin ja annoin niitä jo muutamia läheisille. Matkakokoinen kosteusnaamio lähti ystäväni mukana Nykin lennolle (!!) antamaan kosteutusta ja muutama muu testaukseen niin äidille kuin siskolle. Tämä Valo-sarjan yövoide jäi itselle testaukseen kun aiemmin käytössä on ollut sarjan päivävoide kuin myös kauneusvesi sekä seerumi. Valo-sarja on muutenkin yksi suosikeistani kosteuttavan Lähde-sarjan kanssa.

BEAUTY SERUM -meikkivoide. Tästä mulla onkin menossa jo toinen normaalikokoinen purkki, joten mahtava saada tällainen “matkakoko”, joka kulkee helpommin laukussa mikäli meikkiä tarvitsee parannella päivän mittaa. Beuty seerumia olen sekoitellut vahvempaan meikkivoiteeseen saaden lopputuloksesta hieman kevyemmän tai pelkästään, kun tahdon kuultavan ja hehkuvan meikkipohjan.

EYESHADOW PRIMER -pohjustusvoide. Tämä sekä LIP PERFECTOR -huulivoide ovatkin mulle ihan uudet tuttavuudet! Olen maailman ehkä maailman laiskin käyttämään luomivärejä – osasyynä herkästi rasvoittuvat luomet, jolloin meikki on noin minuutissa paakkuna. Toivoinkin, että tämä primer toisi puhtia meikkikokeiluihin ja auttaisi pitämään värit siellä, mihin ne olen alunperin ne ajatellut. Huulivoidetta olen katsellut aiemmin, joten oli kiva päästä testaamaan sitä lopulta. Huulivoide antaa kauniin, luonnollisen sävyn huulille tai sitä voi käyttää pohjustustuotteena muille huulimeikeille.

RUNONI-kynsilakka. Rakastan lakata kynsiä aina, kun siihen on mahdollisuus. Lumenen kynsilakat olen todennut hintalaatu-suhteeltaan parhaimmiksi ja koostumus kuin myös sivellin ovat suosikkini. Kokoelmista löytyykin jo aika kattava valikoima, mutta tämä hempeä sävy oli loistava lisä. Yhdellä kerroksella saa kynsiin kauniin sävyn ja parilla kerroksella enemmän näkyvyyttä. Kalenterista löytyi myös 2in1 alus+päälilakka, joka multa olikin aivan lopussa.

BEAUTYBLENDER -meikkisieni. Tämä olikin ihan yllätys! En ajatellut, että kalenterista paljastuisi muita kuin Lumenen tuotteita. Tämä BB onkin ihan luottotuotteeni, saan sillä meikkivoiteen ja muut tuotteet kuulaasti ja tasaisesti kasvoille. Meikkipussista löytyy se “ikoninen” pinkki jo parin vuoden takaa, joten tämä uusi beige tuli ihan tarpeeseen.

Lumene2

PLUS käsilaukkuun jo eksynyt, kuvista unohtunut huuliöljy! Ihana punainen sävy, joka jättää kevyen värin huulille eikä tunnu lainkaan tahmaiselta. Miellyttävä aplikaattori levitykseen ja kevyt, hoitava koostumus.

kynttilälyhty Tom Dixon, huivi Tiger of Sweden (INCH” store), maljakko Marimekko

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s