Breathe in

“And into the forest I go, to lose my mind and find my soul.”

Ai että, ihana talvi! Vihdoinkin on pakkasta, puut upeassa huurteessa ja lunta maassa vähän enemmänkin. Huomasin eilen lenkillä, että Näsijärvelle oli avattu luisteluradat ja Kaupissa löytyi entistä enemmän hiihtolatuja – parasta. Pengoin jo hieman tänään vintillä, josko olisin löytänyt luistimet mutta vielä ei tärpännyt. Luonnojäille on päästävä luistelemaan – ihana ois termariin pakata kaakaota ja nauttia monta tuntia ulkoilusta posket punaisena. Ja hiihtämään täytyy päästä!

Luonto on mulle ihan todella tärkeä paikka, ilma on raikasta läpi vuoden ja mieli rentoutuu ihan väkisin. Varsinkin, kun päivät menee lukuisten viestimien ja ärsykkeiden ympäröimänä niin ihana päästä hiljaisuuteen rauhoittumaan. Veden lähellä rentoudun kaikista parhaiten, oli se sitten koto-suomessa järven lähellä tai valtamerien äärellä maailmalla. Kesällä saatan ihan vain lähteä rantakalliolle istumaan ja tunnen heti, miten stressi ja kiire häviää kropasta. Parasta.

pipo Samsoe Samsoe / takki Barbour / neule Acne Studios

Viime lauantaina käytiin fiilistelemässä talvea Riikan kanssa ja sain näyttää mimmille yhden mun lempparipaikoista Kaupissa. Tykkään ihan hirveästi kaikista kuvista, mitä Riikka nappas musta ja teki tiukkaa valita vain osa. Saatiin kuviin super ihana tunnelma ja vähän nauratti, kun tajusin että sovin värien puolesta täydellisesti maisemaan. Tää on muuten mun perusasu – tai siis takki, jota käytän käytännössä 5päivänä viikossa töihin mentäessä. Mutta siis oikeasti, kattokaa noita kiviä ja metsän värejä. Ai että talvi, mä niin tykkään susta! 

Processed with VSCO with a4 preset

kuvat minusta Riikka / editointi minä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s