current mood

Kappas,  blogini idea taitaa olla “postaa kerran kuussa kuulumiset”. Rehellisesti sanottuna, avasin blogini sivut ensimmäistä kertaa viikkoihin – inspiraatio kirjoittamiseen kuin myös kuvaamiseen on ollut jokseenkin hukassa jo tovin. Osaltaan olen myös ihan tietoisesti vähentänyt somen kuluttamista, jotta viime aikoina kovin vähälle jäänyt vapaa-aika ei kuluisi ihan vain pelkästään ruudun edessä istumiseen.

Eilen kuitenkin piipahdettiin keskustassa asioilla ja päätin napata kameran myös pitkästä (yli kuukausi viime kerrasta) aikaa mukaan. Lopulta kun kaivoin kameran esille kuvaamista varten ja astelin sen eteen, ei kuvaaminen tuntunut yhtään luonnolliselta ja olo oli kovin “pökkelö”. Aiempi rento oleminen tuntui rehellisesti todella kaukaiselta ja vaivaannuin touhusta ensimmäisen 10 ruudun jälkeen ja lopetettiin siihen. Koko touhu alkoi jollain tapaa jopa ärsyttämään, tuntui naurettavalta seistä siinä kuvattavana. Varsinkin, kun asussa ei ollut mitään mitä en olisi käyttänyt putkeen viimeistä neljää kuukautta. Kaikenlisäksi olin visualisoinut kuvaamisen ihan eri lokaatioon, mutta suunniteltu paikka oli teinien valtaama joten ensimmäinen “ok-spotti” sai kelvata.

Ja kun vielä viime kuussa ei ollut varsinaista vaateahdistusta niin nyt huomaan, että alan todella kaivata kevyempiä kerroksia ja keväisiä asuja: niin nahka- kuin farkkutakkia, mekkoja, tennareita sekä avokkaita, bleisereitä sekä liehuvia trenssejä kuin myös paljaita nilkkoja, jotka eivät ala sinertämään vartin ulkoilun jälkeen. Eikä vaatekaappiin ole eksynyt aikoihin mitään uutta (helmikuussa ostettua iltapukua ei lasketa) joten “kevään himotuimmat” -listaus voisi olla pikkuhiljaa paikallaan.

Spring takki Mango / farkut Samsoe Samsoe / neule Acne Studios / laukku Celine / hattu H&M 

Huomaan jo muuten nyt, että kun vain aloitin kirjoittamisen niin tuntuu hassulta, etten ole tehnyt sitä pitkään aikaan! Se ihana kliseinen toteamus “pitää vain tarttua härkää sarvista” pätee siis myös tässä kohtaa. Joten, eiköhän  tämä homma lähde taas pikkuhiljaa rullaamaan niin kirjoittamisen kuin kuvaamisen taholla! Uskon, että se rento fiilis löytyy taas  uudestaan niin kameran edessä kuin takana heilumiseen.

Kuullaan!

2 thoughts on “current mood

 1. Moikka! Kiva, että postasit taas! 🙂 Kuulostaa niin tutulta! Perustin itse vasta blogin muutama viikko sitten ja valokuvaus ja kirjoittaminen tuntuu _todella_ kankealta! 😀 Toivottavasti homma lähtee ajan kanssa rullaamaan itsellänikin luontevasti.

  t. Meri

  Liked by 1 person

  1. Oli myös ihana postata! Se vaan on niin, että mitä enemmän siirtää niin suuremmaksi se “mörkö” kasvaa 🙈 niin kuvaamisessa kuin kirjoittamisessa! Tarvitsee vaan tehdä niin saa rutiinin päälle ja rentouden siihe touhuun 😌

   Kurkkasin myös sun blogia, näytti ihanalta!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s